Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com UHVAĆEN LOPOV Krao i provaljivao na šibenskom području

UHVAĆEN LOPOV Krao i provaljivao na šibenskom području

Pritvorskom nadzorniku je predan 32-godišnjak

Šibenska je policija dovršila istraživanje nad 32-godišnjakom kojeg su osumnjičili zbog dvije krađe i tri teške krađe. Utvrdili su da je kaznena djela počinio od 31. kolovoza do 26. rujna. 

U noći na 1. rujan je u Šibeniku, 77-godišnjaku ukrao otključani automobil Renault tako da je spojio žice, upalio automobil i odvezao se. Automobil je pronađen i vraćen vlasniku. Iste noći je u Dubravi kraj Šibenika, 64-godišnjaku iz nezaključane šupe i okolnog prostora uzeo više komada različitih dijelova automobila vrijednosti oko četiri tisuće kuna.

U noći na 25. rujan u Podima kraj Šibenika provalio je u ugostiteljski objekt tvrtke iz Šibenika i ukrao prehrambene namirnice i različita alkoholna pića te oko 1100 kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenika je pronađeno 6 kg mesa kao i bezalkoholna pića što je vraćeno oštećenima. Noć poslije je u Šibeniku, provalio u trgovinu iz koje je otuđio 1000 kuna te više mobilnih uređaja, a tijekom kriminalističkog istraživanja su pronađena dva mobilna uređaja, a potom je u ugostiteljski objekt 60-godišnjakinje odakle nije ništa ukrao.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku, poručili su iz policije.

Vaša reakcija na temu