Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ujedinjenje aktivističkih inicijativa koje se zalažu za slobodu izbora i protiv covid potvrda

Ujedinjenje aktivističkih inicijativa koje se zalažu za slobodu izbora i protiv covid potvrda

'Zajednički ćemo ustrajati u ostvarivanju temeljnih prava i sloboda koja se intenzivno krše i pokušavaju nam se oteti', poručili su iz inicijative 'Slobodni zajedno'

Na nedavno održanom sastanku aktivističkih inicijativa koje se već mjesecima zalažu za slobodu izbora pojedinca i protive protuzakonitom uvođenju covid potvrda, dogovoreno je ujedinjenje u borbi prema istom zajedničkom cilju - očuvanju temeljnih ustavnih prava i sloboda.

Sve niže navedene inicijative su se odlučile umrežiti i koordinirano nastupati pod imenom 'Slobodni Zajedno': Inicijativa 'Hipokrat', Studenti za slobodu, Udruga zviždača RH, - Inicijativa pravnika za zaštitu i očuvanje ljudskih prava, Udruga 'Inicijativa roditelja 0-24', Bijeli tihi marš, Inicijativa 'Svjetlom protiv tame', 'Roditelj odlučuje', 'Stop obaveznom cijepljenju'.

- Samo koordiniranim angažmanom i združenim snagama na terenu možemo iskoristiti brojčanu nadmoć i oduprijeti se prisili obaveznog cijepljenja te stati u zaštitu Hrvatskih građana od samovolje političkih elita! Apeliramo na sve slobodne ljude da nam se pridruže i stanu u obranu najranjivijih skupina društva - posebice naše djece! Zajedničkim djelovanjem osigurajmo da se medicinski eksperimenti i teška kršenja Ustavnih prava i sloboda zaustave i više nikada ne ponove! - poručuju aktivisti u svom medijskom priopćenju, pozivajući sve građane da im se pridruže putem Facebook stranice i Telegram kanala inicijative 'Slobodni Zajedno' ili putem elektroničke pošte: slobodnizajedno@gmail.com.

- Članovi združenih inicijativa su liječnici i znanstvenici, pravnici i odvjetnici, profesori i nastavnici; ljudi raznih akademskih zvanja i struka, od studenata i zanatlija do sportaša i zabavljača, a svima nam je zajednički nazivnik želja za očuvanjem sloboda i prava svakog pojedinca i u toj borbi nećemo posustati. Zajednički, kako i priliči ljudima s integritetom, zaštitit ćemo prava i slobode, štiteći tako i sebe i svoje obitelji, naše prijatelje i rodbinu kao i ostale obespravljene sugrađane i svu djecu u Republici Hrvatskoj. Slobodni smo se rodili i želimo slobodni živjeti! Zajednički ćemo ustrajati u ostvarivanju temeljnih prava i sloboda koja se intenzivno krše i pokušavaju nam se oteti! - poručili su u svom priopćenju iz inicijative 'Slobodni zajedno'.


Vaša reakcija na temu