Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uključite se u kampanju #autizam 365 i osigurajte djeci s autizmom boravak u ljetnom kampu

Uključite se u kampanju #autizam 365 i osigurajte djeci s autizmom boravak u ljetnom kampu

Pokrenuta je i kampanja na platformi Go Get Funding

Udruga Autizam 365 pokrenula je kampanju s ciljem prikupljanja donacija za organizaciju ljetnog kampa za djecu s autizmom i starije autiste. Budući da za vrijeme ljetnih školskih praznika prestaje nastava u OŠ Centar za autizam, pa tako i cjelodnevna skrb za djecu, primorani su organizirati ljetni kamp i dodatne aktivnosti.

- Budući da nam je za organizaciju ljetnog kampa potreban iznos od 30.000 €, otvorili smo profil na donacijskoj platformi Go Get Funding kako bismo što prije došli do cilja. Taj iznos potreban nam je kako bismo pokrili troškove stručnog osoblja, režija i prehrane u ljetnom kampu. Zato pozivamo sve da se uključe i da donacijama pomognu u ostvarenju ovog cilja - kazala je članica udruge Autizam 365 i majka autističnog djeteta Mirjana Parat.

Donacijska kampanja na platformi Go Get Funding bit će otvorena do 15. svibnja, a svi koji žele donirati, mogu to učiniti putem linka https://gogetfunding.com/autism-summer-camp/ ili na račun udruge na IBAN HR4923900011101365895.

Doniranje na platformi poprilično je jednostavno, kao i kod online kupovine. Potrebno je ispuniti podatke s kartice i donirati željeni iznos, a svaki donator može zadržati anonimnost.

Više informacija o kampanji #autizam365 dostupno je na web stranici udruge https://www.udrugaautizam365.hr/ i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Vaša reakcija na temu