Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ukrali auto, pa ga koristili pri provali u kiosk

Ukrali auto, pa ga koristili pri provali u kiosk

Prijavljeno je četvero ljudi

Policija iz Vodica je dovršila istraživanje nad 40-godišnjakom, 50-godišnjakom i 51-godišnjakom, osumnjičenim krađu na štetu 59-godišnjakinje i tešku krađu na štetu zagrebačke tvrtke, dok je 19-godišnjakinja osumnjičena za pomaganje osumnjičenima u izvršenju kaznenog djela teške krađe.

Osumnjičeni su u noći na 31. srpanj u Murteru ukrali osobni automobil 59-godišnjakinje koji je bio ostavljen s ključevima u bravi vozila. Automobil su koristili iste noći oko 3 sata u Betini pri provali u kiosk zagrebačke tvrtke, kojom prilikom su otuđili metalni sef s novcem, pri čemu je nastala ukupna šteta od 40.000 kuna.

- Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - poručili su iz policije.

Vaša reakcija na temu