Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ukrao reportažno vozilo HRT-a vrijedno 8 milijuna kuna, dobio uvjetnu kaznu

Ukrao reportažno vozilo HRT-a vrijedno 8 milijuna kuna, dobio uvjetnu kaznu

Ne sjeća se što se dogodilo

Mario M. osuđen je na splitskom Općinskom sudu na uvjetnu kaznu od godinu dana zatvora s rokom kušnje od dvije godine zbog krađe reportažnog vozila HRT s HD opremom vrijednom osam milijuna kuna. 

Vozilo je bilo na putu za prijenos mise u Mostaru, a okrivljeni ga je ukrao u ranim jutarnjim satima 18. ožujka 2017. na parkiralištu hotela u Dugopolju. Razbio je leptir staklo na suvozačevim vratima i pronašao originalni ključ u pretincu. 

Vozač je zvao policiju nakon što je primijetio da je vozilo nestalo. Policija ga je ubrzo locirala preko GPS-a te zaustavila i uhitila kod Šibenika nakon neuspješnog pokušaja bijega. 

Okrivljeni se branio da je večer prije pio s društvom i da se uopće ne sjeća što se dogodilo. Ni krađe vozila u Dugopolju, a ni ostatka ove bizarne priče. Na suđenju je rekao da poriče namjeru.

Vaša reakcija na temu