Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UMRLA NAKON DVA DANA Mladić osumnjičen da je dao djevojci drogu, a nije joj htio pomoći kad joj je pozlilo

UMRLA NAKON DVA DANA Mladić osumnjičen da je dao djevojci drogu, a nije joj htio pomoći kad joj je pozlilo

U Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru ispitan 22-godišnjak

U Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru je jučer prvi put ispitan 22-godišnjak koji je osumnjičen da je skrivio smrt 20-godišnje djevojke. Sumnjiči se za kaznena djela omogućavanja trošenja droga i nepružanje pomoći.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 22-godišnjak 12. lipnja 2019. u podstanarskom stanu u Zadru dao 20-godišnjoj hrvatskoj državljanki drogu na uživanje od čega je ona preminula 14. lipnja 2019., kao i da joj nije pružio pomoć iako je oštećenici pozlilo - poručili su iz DORH-a.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je odrediti istražni zatvor protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Vaša reakcija na temu