Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Umrla žena kojoj je sin u Dubrovniku pucao u glavu

Umrla žena kojoj je sin u Dubrovniku pucao u glavu

Ocu je pucao u srce

Noćas je u dubrovačkoj općoj bolnici preminula majka 37-godišnjaka koji je 3. lipnja u kasnim večernjim satima pucao u nju i njenog supruga, svog oca.

Kako piše Dubrovniknet.hr, liječnici nisu polagali nadu da bi se 67-godišnja majka mogla izvući iz teškog zdravstvenog stanja, s teškom povredom glave i krvarenjem u mozgu. Njen 37-godišnji sin je, nakon bijega, uhićen i priveden u policijske prostorije na ispitivanje. Očekuje se da bi danas mogao biti ispitan u državnom odvjetništvu.

Pucnjava se dogodila u srijedu nešto prije ponoći. Pošto nakon dojave policija nije zatekla napadača, blokiran je velik dio Gruža.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske jučer ujutro su priopćili kako je došlo do pucnjave u obiteljskoj kući kada je 37-godišnjak iz vatrenog oružja pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju. Oni su zadobili teške tjelesne ozljede te su odmah prebačeni u bolnicu.

Tijekom noći sa srijede na četvrtak. Policija je okupirala veliki dio Gruža u potrazi za počiniteljem, a provjeravali su i kafiće prilikom potrage. Počinitelj je uhićen tijekom noći.

Liječnik je otkrio kako je sin pucao majci u glavu, a ocu u srce.

- Žena je s prostrijelom glave, a muškarac ustrijeljen u vrat s ozljedom leđne moždine. Žena je u dubokoj komi i tu prognoza nije baš najbolja, nije često da se netko oporavi nakon takve ozljede. Muškarac je pri svijesti, ali mu je oduzet donji ekstremitet -, otkrio je za Novu TV neurokirurg Velimir Lupert iz Opće bolnice Dubrovnik.

Vaša reakcija na temu