Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UNATOČ ZABRANI, RADI SE I DALJE Na Ježincu osvanuo zid, pozvana i policija

UNATOČ ZABRANI, RADI SE I DALJE Na Ježincu osvanuo zid, pozvana i policija

Investitor gura dalje

Tijekom vikenda nastavljeni su radovi na padini iznad uvale Ježinac, i to unatoč zabrani koju je izdala Javna ustanova Park šuma Marjan.

U subotu je napravljen zid prema plaži, očito je da investitor i dalje namjerava gurati svoj projekt kojem je uskraćena suglasnost nadležnih službi.

Čuvar prirode Park šume Marjan i neki dan je bio u uvali Ježinac nakon dojave da je na padini viđena miješalica. Dok je stigao, stroj se uklonio, no pokazalo se da je u pitanju taktički potez.

U splitskoj policiji potvrdili su nam da su radi nastavka radova na padini dobili poziv u uvalu Ježinac u subotu iza 16 sati.

Vaša reakcija na temu