Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UPORNI U PREKRŠAJU Autobusi se i dalje parkiraju u Zajčevoj iako je to zabranjeno još od prošle godine

UPORNI U PREKRŠAJU Autobusi se i dalje parkiraju u Zajčevoj iako je to zabranjeno još od prošle godine

Osigurana su nova parkirališta, ali ih mnogi vozači ne žele koristiti


Iako je odluka Grada Splita kojom se zabranjuje parkiranje turističkih autobusa u Zajčevoj ulici, od Radisson Blu hotela do Medicinskog fakulteta, stupila na snagu još u studenom prošle godine, očito je da je mnogi vozači ne poštuju. Na tom su mjestu smjeli parkirati autobusi i pričekati goste nekoliko sati dok ne završe s razgledavanjem. 

Dozvola se počela zloupotrebljavati, pa su tu autobuse počeli sve više parkirati i oni koji nemaju nikakve veze s turizmom. Zato je ukinuta, a za tu su namjenu osigurana parkirališta Spaladium Arene, na Dračevcu i u Kopilici. Unatoč tome, mnogi vozači uporno parkiraju na starom mjestu.

Vaša reakcija na temu