Upozorenje iz SDP-a: Pripazite na dotrajalu ogradu pješačkog nathodnika na Splitu 3

Upozorenje iz SDP-a: Pripazite na dotrajalu ogradu pješačkog nathodnika na Splitu 3

Traže od nadležnih gradskih službi da hitno poprave ogradu

Sara Paligorić, povjerenica SDP-a za Split 3, upozorila je sve stanovnike tog gradskog kotara, da pripaze na dotrajalu ogradu na pješačkom nathodniku u Getaldićevoj ulici, a nadležne gradske službe je pozvala da je hitno poprave.

- Na pješačkom nathodniku ispod kojeg prolazi spojna cesta između ulica Matice Hrvatske i Kroz Smrdečac primijetili smo opasne nedostatke na ogradi nathodnika. Temelji, ali i željezna konstrukcija, su od zuba vremena korodirali i opasno je narušena stabilnost i svrha ograde. Na tom dijelu Getaldićeve ulice prolazi veliki broj stanovnika našeg Splita 3, posebno djece. Isto tako, tim dijelom spojne ceste svakodnevno prolazi veliki broj kamiona i dostavnih vozila što dodatno narušava stabilnost ograde i prijeti njeno urušavanje na spojnu cestu - poručila je Paligorić.

SDP-ovci sa Splita 3 traže od nadležnih gradskih službi hitan popravak i intervenciju jer drže da je ugrožena sigurnost pješaka i vozila. 

- Ovaj problem, naizgled nevidljiv i sitan, vrlo je bitan i opasanost treba hitno otkloniti. Probleme treba rješavati na vrijeme i prije nego se dogodi nesreća - zaključila je Paligorić.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14