Foto: Pixabay.com UPUCAN U GLAVU I OSTAVLJEN KOD TUNELA Policija zbog ranjavanja Branka Mijatovića uhitila Sandra Firića i Hrvoja Ninčevića

UPUCAN U GLAVU I OSTAVLJEN KOD TUNELA Policija zbog ranjavanja Branka Mijatovića uhitila Sandra Firića i Hrvoja Ninčevića

Pokušali su pobjeći preko granice?

Policija je zbog pokušaja ubojstva Branka Mijatovića, koji je sinoć nađen kod tunela u Klisu upucan u glavu, u Cisti u automobilu uhitila Sandra Firića i Hrvoja Ninčevića. Pretpostavlja se da su htjeli pobjeći preko granice u BiH. 

Obojica su dobro poznati snagama reda. Firić je sa svojim pokojnim bratom Antom bio u grupi nasilnika koji su razbijali u hvarskom restoranu, dok su Ninčeviću sudili nekoliko puta za ubojstvo redara u splitskoj diskoteci Shakespeare. Naknadno je privedena i Firićeva djevojka, kako bi se ispitalo je li pomagala počinitelju nakon počinjenog kaznenog djela. 

Firić i Mijatović su se dobro poznavali, policija sumnja da je došlo do nekakvog problema oko njihovih međusobnih odnosa. Kriminalističko istraživanje je u tijeku i nekakav motiv bi se već sada mogao naslutiti. Spominju se problemi s drogom i dugom. Oružje, koliko je poznato, zasad nije nađeno. 

Mijatović se nalazi u kritičnom stanju.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(94857, "");
Pregledaj komentare
29