Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uredite prostor oko bazena uz ova top 3 savjeta
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Uredite prostor oko bazena uz ova top 3 savjeta

Okućnica koja će oduševiti svakoga

Ima li kuća bazen? - koliko ste puta čuli ovo pitanje prilikom iznajmljivanja apartmana? Ili možda samo želite izgraditi bazen za vlastiti užitak? Prije nego što uskočite u listu stvari na koje treba paziti, pročitajte par savjeta koji će pomoći da prostor oko bazena postane kvalitetan, održiv i prekrasan zahvaljujući ABK opločnicima

Birajte boju koja će se uklopiti uz plavetnilo bazena

Baš kao što ste birali detalje samog bazena, jednako je važno razmisliti što će se nalaziti oko njega. Za što atraktivniji izgled, dobro promotrite okućnicu i odredite nijanse koje odlično naglašavaju cijeli prostor. Jedan od opločnika s velikim izborom prirodnih i prošaranih boja je Molat - uz njega je zanimljiv, atraktivan i moderan izgled prostora oko bazena zagarantiran. 



Kombinirajte razne oblike i linije baš za vašu okućnicu

Bez obzira je li bazen okrugao, ovalan, kockast ili u izrađen po vašim željama, uz Lopud Colormix Macchiato kreirajte razne kvadratne oblike mirnih i diskretnih linija. Njegove lijepe prošarane strukture stvorene su za izrazito frekventne površine, zato će uz ove opločnike biti jednako lijepo i sunčati se nakon kupanja, ali i ispijati Macchiato. 

Postavite izdržljive i praktične površine

Tražite opločnik koji je spreman na sve uvjete? Otkrijte Praktiko. Sadrži dvostranu upotrebljivu površinu, a to znači da se u slučaju površinskog oštećenja samo okrene na drugu stranu. Zbog svojstva koji su slični prirodnom kamenu, ostavlja što prirodniji dojam zahvaljujući nejednako obrađenim rubovima i otučenom površinom.


Trebate još savjeta za opločnike oko vašeg bazena? Potražite pomoć ABK stručnjaka koji mogu doći kod vas ili vam posvetiti vrijeme za konzultacije na adresi Zapužane 102 u Benkovcu. Tamo se nalazi i prodajni prostor s velikim izborom betonskih opločnika koji će brzo i sigurno biti dostavljeni na vašu adresu kako bi sve bilo spremno prije sezone. Za više informacija posjetite web ili Facebook, a dostupni su i na 023 662 720.



Vaša reakcija na temu