Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UREĐUJE SE KREMPIJEVO Postavlja se antistres podloga, a uskoro će i tribine

UREĐUJE SE KREMPIJEVO Postavlja se antistres podloga, a uskoro će i tribine

Radovi na igralištu su ukupno vrijedni oko 190.000 kuna

Počeli su radovi postavljanja antistres podloge na košarkaškom igralištu na Splitu 3, poznatijem kao Kremijevo igralište. 

Nakon što se postavi podloga, krenut će se u postavljanje tribina pa će tako igralište dobiti novu vizuru i kvalitetu. Iz Službe društvenih djelatnosti Grada doznajemo da je za podlogu utrošeno 90.000 kuna, dok je procijenjena vrijednost betonskih tribina 100.000 kuna.

- Za tribine je pokrenut postupak javne nabave, ali još nije završen - kazali su iz Banovine i dodali da je na Splitu 3 pri kraju ugradnja rasvjete u Vrančićevoj ulici vrijedna 78.250 kuna.

Vaša reakcija na temu