Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uređuje se žnjanski plato, a tko su zakupci za osam modula bit će objavljeno sutra

Uređuje se žnjanski plato, a tko su zakupci za osam modula bit će objavljeno sutra

Postavljaju se rubnjaci za pješačke staze kao i priključci za module, a u tijeku je i ravnanje zapadnog dijela predviđenog parkirališta, izvijestili su iz Grada Splita


Iz Grada Splita su izvijestili kako teku radovi na uređenju žnjanskog platoa za privremeno rješenje za 2018. i 2019. godinu te da se završetak radova očekuje do polovine lipnja. 

- Postavljaju se rubnjaci za pješačke staze kao i priključci za module, a u tijeku je i ravnanje zapadnog dijela predviđenog parkirališta. Radove izvode tvrtke angažirane na održavanju javnih cesta i površina Cestar i Point Split, kao i Vodovod i kanalizacija i HEP-Telekomunikacije, svatko za svoj dio posla - poručili su Banovine.


Do polovine lipnja trebali bi biti postavljeni i tipski ugostiteljski i skladišni moduli koje izrađuje tvrtka Tromont. 

- Zakupce za osam modula Spalatum D.M.C. d.o.o. objavit će sutra na svojim internetskim stranicama, nakon završetka procedure odabira - zaključili su iz Grada.

Vaša reakcija na temu