Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Urlić: Drvored u Bračkoj ulici je rezultat potpunog raspada sustava upravljanja gradom

Urlić: Drvored u Bračkoj ulici je rezultat potpunog raspada sustava upravljanja gradom

'Je l' grad Split toliko bogat da baca nekoliko stotina tisuća kuna i ima li kraja ludilu vladavine trule koalicije Keruma i HDZ-a'

Branimir Urlić. gradski vijećnik stranke Pametno osvrnuo se na sadnju drvoreda u Bračkoj ulici. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti: 

- Slika koja je dočekala građane Splita nakon izvršene sadnje drvoreda u Bračkoj ulici može se svrstati u rubriku 'vjerovali ili ne' te objasniti kao rezultat potpunog raspada sustava upravljanja gradom.

U nedovršenom dijelu Bračke ulice na Trsteniku koja je nedavno dobila nogostup koji vijuga s dvije strane ceste prošli tjedan je posađen drvored na mjestu gdje bi se u budućnosti trebale nalaziti druge 2 trake ove ceste koja je već desetljećima predviđena kao četverotračna.


U Splitu nedostaje nekoliko tisuća stabala u postojećim drvoredima i na zelenim površinama da i ne spominjemo pustošenje i kriminal na Marjanu,  a gradska uprava sadi 200 stabala koje će u većem dijelu trebati ukloniti ako ikad doživimo izgradnju ove ceste u punom profilu.

Je l' grad Split toliko bogat da baca nekoliko stotina tisuća kuna i ima li kraja ludilu vladavine trule koalicije Keruma i HDZ-a - poručio je.

Vaša reakcija na temu