Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
URLIĆ: Kako je zaposlen novi ravnatelj Park šume Marjan?

URLIĆ: Kako je zaposlen novi ravnatelj Park šume Marjan?

U gradskoj upravi i gradskim poduzećima još uvijek je na snazi zabrana zapošljavanja

- Sramotno je imenovanje osobe koja nema ikakvih stručnih referenci za ovaj tip posla.  S druge strane, kad uzmemo u obzir dosadašnji rad Upravnog vijeća kojeg vode klan Kerum i gospodin Ruščić, odluka nije iznenađujuća. Njihov dosadašnji rad na procesu sanacije Marjana, koji je rezultiralo podizanjem više kaznenih prijava, pokazao nam je da nisu dorasli svojim obvezama već su puki izvršitelji koalicijskog dogovora Keruma i HDZ-a na čelu s gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom – izjavio je gradski vijećnik stranke Pametno Branimir Urlić, osvrčući se na odluku Upravnog vijeća Javne ustanove Park šume Marjan prema kojoj je smijenjen dosadašnji ravnatelj Damir Grubšić, a na mjesto vršitelja dužnosti  ravnatelja imenovan Marinero Rančić

U gradskoj upravi i gradskim poduzećima još uvijek je na snazi zabrana zapošljavanja, koja je uvedena uslijed pandemije koronavirusa, poručuju iz Pametnog. Stoga postavljaju pitanje kako je izabran novi vršitelj dužnosti ravnatelja, a riječ je o osobi koja do sada nije bila zaposlena u Javnoj ustanovi za upravljanje park- šumom Marjan već je vodila ugostiteljski objekt. 

- Ismijava li Upravno vijeće hrvatske zakone ili je gradonačelnik Opara potpisao suglasnost za zapošljavanje novog ravnatelja u ustanovi koja broji 60 zaposlenika, a zbog čijeg nemara se osušilo 30 000 stabala? Gradonačelniče, pokažite suglasnost za zapošljavanje gospodina Rančića ili raspustite Upravno vijeće koje ne poštuje zakone. Nadam se da vam nije draže mrcvariti cijeli grad još godinu dana zbog sitnih interesa koalicije – poručio je Urlić.

Vaša reakcija na temu