Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Urlić: Prije četiri mjeseca je počela sanacija Marjana, a do danas nemamo nijedno pisano izvješće

Urlić: Prije četiri mjeseca je počela sanacija Marjana, a do danas nemamo nijedno pisano izvješće

'Mi im to nećemo dopustiti, isto savjetujemo i vama'

Splitski gradski vijećnik Branimir Urlić iz stranke Pametno osvrnuo se na svom Facebooku na situaciju oko sanacije štete od potkornjaka na Marjanu. Njegov osvrt prenosimo u cijelosti:

- Sjednica Gradskog vijeća prekinuta 19. travnja, a još ne znamo kad će se nastaviti. Zbog prekida na red nije došla točka dnevnog reda o Marjanu. Točka se zove: Informacija o učinjenom po zaključku Gradskoga vijeća u povodu tematske rasprave o suzbijanju potkornjaka u Park šumi Marjan od 16. travnja 2019. (usmena informacija: Gradonačelnik, Nenad Ružić, Mate Omazić, Dragan Brtan).

Prije točno četiri mjeseca (27. Veljače 2019.) započela je sanacija Park šume Marjan. Od tada do danas ni javnost ni gradski vijećnici nisu dobili niti jedno pisano izvješće o sanaciji. Kako stvari stoje nećemo ga ni dobiti.

Dok smo kolega Jakov i ja danas šetali Marjanom pronašli smo bočicu spreja i bočicu razrjeđivača. Nismo sigurni, ali pretpostavljamo da su ove dvije boce ispale iz džepa Mirku Ruščića koji je viđen kako šeta s narančastim sprejom po Marjanu. Uspije li svoje ruke oprati razrjeđivačem ne znamo, ali sada su bočice na sigurnom i vratit ćemo ih vlasniku ma tko on bio. Šalu na stranu. Sramotno ja da ni nakon 120 dana od početka sanacije nemamo nikakvo pisano izvješće. Gradonačelnika očito nije briga, jer da mu je stalo naši sugrađani bi imali svakodnevne izvještaje na web stranicama Grada. Da mu je stalo Opara bi preselio svoj ured na Marjan i ne bi se micao s njega dok se sanacija ne završi. Jedno je sigurno, Ruščić, Ružić i Opara nas Splićane prave budalama. Mi im to nećemo dopustiti, isto savjetujemo i vama - napisao je Urlić

Vaša reakcija na temu