Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
USKORO NA NOVOJ ADRESI Cijepljenje protiv koronavirusa seli iz Spaladium Arene

USKORO NA NOVOJ ADRESI Cijepljenje protiv koronavirusa seli iz Spaladium Arene

U Splitu se može cijepiti bez najave, ali je prvi dan bio slab odaziv

Cijepljenje iz Spaladium Arene za  desetak dana će preseliti na drugu lokaciju. Trenutačno je potraga za adekvatnim mjestom, a u najužoj konkurenciji su dvorane u osnovnim školama na Pazdigradu i Neslanovcu. Potvrdio nam je to ravnatelj Doma zdravlja dr. Marko Rađa, inače koordinator cijepljenja.

Zbog pripremanja dvorane za olimpijski kvalifikacijski turnir u košarci već su preselili iz podruma u prizemlje kao privremeno rješenje.


Od 19. lipnja, kako sada stvari stoje, će dalje.

Dodajmo da je u Splitu počelo i cijepljenje bez najave, ali se prvog dana odazvalo svega 20-ak zainteresiranih. 

- Svakog dana od podne do 14 sati svi koji žele mogu doći po cjepivo i birati koje će. Mi već 'dijelimo' druge doze, od 1300 cijepljenih danas oko 100 građana je bilo za prvu dozu. Kao da se malo usporilo - kazao je Rađa.


Vaša reakcija na temu