Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Usred noći zapaljen plažni objekt u Strožancu, pogledajte snimke

Usred noći zapaljen plažni objekt u Strožancu, pogledajte snimke

Policija provodi kriminalističko istraživanje

Tijekom noći zapaljen je ugostiteljski objekt na plaži u Strožancu. Sve su snimile nadzorne kamere. Na snimkama se vidi osoba kako polijeva inventar benzinom koji je rasporedio u sve kutke kako bi uništenje bilo potpuno.

Pakleni plan osujetio mu je francuski turist koji je krenuo gasiti požar i pritom umalo stradao. Policija provodi kriminalističko istraživanje, evo što su nam kazali o svemu:

'Jutros je oko 6.45 sati zaprimljena informacija kako je nepoznata osoba u Strožancu tijekom noći izazvala požar na terasi restorana. Policijski službenici izišli su na mjesto događaja. Utvrđeno je kako su u događaju nastala manja oštećenja na inventaru. Oštećeni su upućeni na podnošenje prijedloga za kazneni progon zbog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari. Na okolnosti događaja u tijeku je kriminalističko istraživanje.'

Vaša reakcija na temu