Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU SD Ilustracija USRED SEZONE 61-godišnjak iz Komiže završio u zatvoru zbog dilanja

USRED SEZONE 61-godišnjak iz Komiže završio u zatvoru zbog dilanja

Policija je pronašla dvije vage s tragovima marihuane i kokaina

Sudac istrage splitskog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor 61-godišnjaku iz Komiže osumnjičenom da je od 1. lipnja do uhićenja 11. kolovoza nabavio najmanje 20 plastičnih ampula s kokainom ukupne mase 34 grama. 

Terete ga i da je nabavio jednu vrećicu s 0,2 grama kokaina, četiri vrećice s 5,2 grama marihuane, tri smotuljka marihuane ukupne mase 23,8 grama, jednu vrećicu od pet grama amfetamina, jednu plavu i jednu žutu tabletu ecstasyja.

Državno odvjetništvo navodi kako se sumnja da je okrivljenik drogu prodavao za sada neutvrđenim osobama za neutvrđeni novčani iznos čime je pribavio protupravnu imovinsku korist od 20.380 kuna i 600 eura. Pretragom stana i drugih prostorija policija je pronašla dvije digitalne vage za precizno mjerenje s vidljivim tragovima marihuane i kokaina. 

Državno odvjetništvo zatražilo je pritvor zbog osobitih okolnosti koje upućuju da bi okrivljenik na slobodi mogao ponoviti djelo, što je sudac istrage prihvatio.

Vaša reakcija na temu