Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com UŽAS NA KORČULI 'Smokvica ne pamti ovakvu tragediju, proglasit ćemo sedam dana žalosti'

UŽAS NA KORČULI 'Smokvica ne pamti ovakvu tragediju, proglasit ćemo sedam dana žalosti'

Sva trojica poginulih mladića bili su iz Smokvice

Užasna tragedija pogodila je otok Korčulu i mjesto Smokvicu. Na cesti između Blata i Vela Luke u prometnoj nesreći poginula su trojica mladića. Najmlađem nije bilo ni 20 godina, a dvojica su jedinci.

'Ovakvu tragediju Smokvica ne pamti. Proglasit ćemo sedam dana žalosti', kazao nam je načelnik Općine Kuzma Tomašić.

Mladići su stradali u izlijetanju s ceste. Automobil je udario u stablo i prepolovio se, a mladići su poginuli na mjestu nesreće.

Tjedan žalosti obilježava se od sutra, 3. siječnja, do 10. siječnja 2022. godine. Obvezno je isticanje zastave na pola koplja na zgradi Općine i na drugim javnim zgradama i mjestima. U tjednu žalosti neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.




Vaša reakcija na temu