Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU SD UŽAS NA SUĆIDRU Udario ženu šakom u glavu jer mu je ušla u traku bez žmigavca

UŽAS NA SUĆIDRU Udario ženu šakom u glavu jer mu je ušla u traku bez žmigavca

Kriminalističko istraživanje je u tijeku

Danas oko 13 sati je na Sućidru, točnije u Velebitskoj ulici, došlo do narušavanja javnog reda i mira, kažu nam iz policije. Fizički su se sukobili žena i za sada policiji nepoznat muškarac zbog nesuglasica u prometu.

Kako nam kaže čitatelj, muškarac je na crvenom svjetlu izašao iz kombija te došao do auta ispred sebe i kroz prozor krenuo tući djevojku u mlađim dvadesetima godinama. Počupao ju je za kosu, udario šakom u glavu te joj uhvatio glavu i udario njom o unutarnji dio auta, na mjesto kod pojasa. Povod napadu je bila činjenica da je ona njemu ušla u traku bez davanja žmigavca, neslužbeno doznajemo.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, u cilju utvrđivanja svih okolnosti, a za sada nema utvrđenih težih ozljeda kod žene, dodaju iz policije.

Vaša reakcija na temu