Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UŽAS U CENTRU SPLITA Gotovo dva mjeseca živio pored leša pokojnog oca

UŽAS U CENTRU SPLITA Gotovo dva mjeseca živio pored leša pokojnog oca

Obitelj je bila pod nadzorom Centra za socijalnu skrb

Splitska policija jutros je u stanu u Gajevoj ulici pronašla tijelo mrtvog muškarca. Oko 8.40 sati su zaprimili dojavu građana da se iz stana širi nesnosan smrad. 

U stanu su pronašli tijelo 94-godišnjaka koji je preminuo još 16. listopada. 

- Radilo se prirodnoj smrti. Na teren je izašla Hitna pomoć, a djelatnici su ostavili tijelo na ukop policiji - kazala je Željka Radošević iz policije.  

Neslužbeno se doznaje da je starac živio sa sinom koji ima psihičkih problema. Djelatnici Hitne pomoći to nisu znali u trentku kada su konstatirali smrt oca. Umjesto da ga pokopa, sin je dva mjeseca živio u stanu pored pokojnog oca. 

Tijelo mrtvog čovjeka je danas izneseno iz stana u gotovo raspadnutom stanju. Obitelj je bila pod nadzorom Centra za socjalnu skrb.

Vaša reakcija na temu