Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay UŽAS U DALMACIJI Lihvari mu zbog duga dva puta pokušali oteti dijete, jednom su ga i ozlijedili

UŽAS U DALMACIJI Lihvari mu zbog duga dva puta pokušali oteti dijete, jednom su ga i ozlijedili

Prijavljeni su 42-godišnjak i 31-godišnjak

Šibenska je policija dovršila istraživanje nad 42-godišnjakom i 31-godišnjakom koje su osumnjičili za lihvarski ugovor i pokušaj protupravne naplate na štetu 34-godišnjaka, otmicu i nanošenje tjelesnih ozljeda na štetu djeteta te oštećenje tuđe stvari na štetu trgovačkog centra.

Utvrđeno je kako je 31-godišnjak početkom 2021. godine posudio novčani iznos od 3 tisuće eura oštećenom uz lihvarske kamate, a kako nije novac vratio u dogovorenom vremenu, 42-godišnjak je prvo 3. srpnja u Splitu pokušao oteti dijete oštećenog u čemu nije uspio. 

Zatim su zajedno 4. srpnja u Šibeniku u trgovačkom centru pokušali naplatiti dug i pritom oštećenog tjelesno napali i nanijeli lakše tjelesne ozljede njemu i njegovoj 30-godišnjoj supruzi koja ga je branila te oštetili inventar u trgovačkom centru. 

Nakon toga je 42-godišnjak ponovno htio oteti dijete oštećenog u čemu nije uspio kojom prilikom ga je lakše ozlijedio.

Osumnjičenici su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku.

Vaša reakcija na temu