Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay UŽAS U DUGOM RATU Na bovama pronašli zavezanog i utopljenog psa

UŽAS U DUGOM RATU Na bovama pronašli zavezanog i utopljenog psa

Mještani su u šoku

Na obali Malog Rata pronađen je zavezan utopljen pas. Okrutan prizor šokirao je mještane, a obavijest je objavljena na Facebook stranici 'Dugi Rat - Croatia'.

'Na obali Malog Rata u Splitsko-dalmatinskoj županiji pronađen je zavezan utopljen pas. Pas je pronađen u ponedjeljak, 5. lipnja 2023. godine, vezan za bove u moru. Pasmina psa nije utvrđena te je vlasnik također nepoznat.

Pas je pronađen u vrlo lošem stanju, napuhan te nažalost nije preživio.

Ovaj slučaj je izazvao šok i tugu u lokalnoj zajednici, a mnogi su izrazili svoju zabrinutost zbog ovakvog okrutnog postupka prema životinjama.

Ovaj slučaj podsjeća na važnost brige i odgovornosti za kućne ljubimce, a lokalni stanovnici pozivaju sve vlasnike da budu pažljivi i odgovorni prema svojim kućnim ljubimcima te sve koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom slučaju da se jave lokalnoj policijskoj postaji', stoji u objavi na Facebooku.

Fotografije zbog uznemirujućeg sadržaja nisu htjeli objaviti.


Vaša reakcija na temu