Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UŽAS U MOSTARU Teško ozlijeđena Sinjanka pronađena na ulici, pala kroz prozor hotela

UŽAS U MOSTARU Teško ozlijeđena Sinjanka pronađena na ulici, pala kroz prozor hotela

Još se ne zna je li se dogodila nesreća ili kazneno djelo

Povrijeđena hrvatska državljanka J. R. (30) iz Sinja danas je u 2.05 sati u Mostaru pronađena na pločniku, o čemu je policiju obavijestio građani, piše Dnevni Avaz.

On je policiji javio da je povrijeđena žena vjerojatno pala kroz prozor hotela 'City' u Vukovarskoj ulici. Po dolasku Hitne pomoći na lice mjesta, žena je davala znake života te je prevezena u SKB Mostar, gdje je, prema posljednjim informacijama, podvrgnuta operativnom zahvatu. 

Žena je i dalje u teškom stanju.

Iz Tužilaštva HNK su za Avaz potvrdili da je obavljen očevid na licu mjesta, a policija provjerava i utvrđuje radi li se o krivičnom djelu ili nesretnom slučaju.

Prema informacijama iz MUP-a, policija je jučer ujutro privela Z. S. (39) iz Čapljine, s adresom u Kninu.

Vaša reakcija na temu