Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay UŽAS U SPLITU 60-godišnjak spolno iskorištavao 14-godišnjakinju, tražio je i da se snima gola

UŽAS U SPLITU 60-godišnjak spolno iskorištavao 14-godišnjakinju, tražio je i da se snima gola

Osuđen je na šest i pol godina zatvora

U Splitu je na jedinstvenu kaznu od 6 i pol godina zatvora osuđen 60-godišnjak koji je počinio dva teška kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta te kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina. Pojedinačno je za dva kaznena djela osuđen na četiri godine zatvora, a za jedno na dvije godine. 

Prije tri godine je u Splitu na predjelu Sjeverne luke u dva navrata u svom automobilu seksualno iskoristio 14-godišnjakinju svjestan njezinih godina, traumatskih uvjeta odrastanja, kao i njezine psihičke nestabilnosti i nezrelosti. Dodirivao ju je po intimnim dijelovima tijela, a kada je zaspala prstima je penetrirao u njezino spolovilo. 

Zatražio je i da se snimi gola, što je i učinila. Na njegov nagovor na mobitel mu je poslala dvije fotografije svog obnaženog tijela.

Vaša reakcija na temu