Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash UŽAS U SPLITU Drogirao 14-godišnjakinju pa je silovao

UŽAS U SPLITU Drogirao 14-godišnjakinju pa je silovao

Optužen za osam kaznenih djela

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu za osam kaznenih djela protiv 30-godišnjaka kojem je prošlog tjedna produljen istražni zatvor. Terete ga za šest kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta mlađeg od 15 godina, tri silovanja i tri bludne radnje, te za kaznena djela trgovanja ljudima i omogućavanja trošenja droge. Oštećenici su maloljetnici u dobi od 14 do 17 godina. 

Okrivljenog terete da je tri puta silovao 14-godišnjakinju prethodno je drogiravši speedom i marihuanom. Optužen je i da je nad njom počinio tri kaznena djela bludnih radnji pri tom joj nudeći drogu za seks. 

Terete ga i da je 17-godišnjaku dao marihuanu, a onda tražio da za njega krade. Oštećeni je tri puta pokušao ukrasti parfeme, četiri puta je uspio. Predao ih je okrivljenom koji ga je čekao ispred prodavaonica. Ovaj mu ništa nije dao, premda je obećao svaku krađu platiti po 200 kuna s nešto marihuane. Kada mu je maloljetnik kazao da to više neće raditi, zaprijetio mu je lomljenjem vrata. 

Terete ga i da je 17-godišnjakinji dao na korištenje marihuanu te zatražio da krade za njega, na što ona nije pristala.

Vaša reakcija na temu