Foto: Unsplash UŽAS U SPLITU Majka osuđena na 4 godine i 11 mjeseci zatvora za seksualno iskorištavanje sina

UŽAS U SPLITU Majka osuđena na 4 godine i 11 mjeseci zatvora za seksualno iskorištavanje sina

Dječaka je počela zlostavljati kada je imao samo sedam godina

Na jedinstvenu kaznu od 4 godine i 11 mjeseci zatvora nepravomoćno je osuđena 47-godišnjakinja sa šireg splitskog područja zbog seksualnog iskorištavanja sina. 

Osuđena je za dva kaznena djela. Za spolni odnošaj s djetetom te spolnu zlouporabu djeteta starijeg od 15 godina. Za svako djelo dobila je po tri godine zatvora. Na objavi se nije pojavila. 

Dječaka je počela seksualno iskorištavati 2007. kada mu je bilo samo sedam godina. U optužnici se navodi da mu je u cilju spolnog zadovoljavanja skidala odjeću te stavljala njegov spolni organ u svoja usta iako je dijete negodovalo i nastojalo se udaljiti. Isto djelo ponovila je i 2008. godine. Sve je to kod dječaka razvilo osjećaj srama i nelagode. 

Drugo djelo počinila je deset godina kasnije. U optužnici se navodi da je najmanje 10 puta imala spolne odnose sa sinom. Kod njega je izazvala strah od fizičkog kažnjavanja i tjeranja iz kuće. 

Oštećeni je detaljno opisao zbivanja, a psihologinja je zaključila da je njegov iskaz rezultat stvarno proživljenih događaja. Optužena je negirala i jedno i drugo djelo.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(75136, "");
Pregledaj komentare