Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UŽAS U SPLITU Žena brutalno premlaćena, suprug nudi nagradu od tisuću kuna za otkrivanje počinitelja

UŽAS U SPLITU Žena brutalno premlaćena, suprug nudi nagradu od tisuću kuna za otkrivanje počinitelja

Zamolio je čašu vode, a onda napao s leđa pivskom bocom

Na Firulama u Splitu jutros je brutalno premlaćena 52-godišnja Nevenka Margeta. Sve je snimila nadzorna kamera, a njen suprug Damir Margeta, umirovljeni pripadnik 4. brigade i 80-postotni ratni vojni invalid, nudi tisuću kuna nagrade za informacije o počinitelju. Svi koji imaju koristan podatak o njegovom identitetu i boravištu mogu se javiti na broj mobitela 092 376 56 15. 


Napad na nesretnu ženu dogodio se malo iza 7 sati kada je trebala otvoriti ugostiteljski objekt. Napadač je zamolio čašu vode, a onda ju je s leđa snažno udario pivskom bocom po glavi. Kada je žena pala, nastavio ju je udarati rukama i nogama. Napadač je pobjegao kada su naišle prolaznice. 

Policija intenzivno radi na slučaju, objavit će i fotografiju napadača. Koliko je poznato, još se ne zna o kome se radi. Jutros je zabilježen još jedan napad na ženu, i to na Blatinama, nedaleko od Firula. Policija te napade povezuje i sumnjaju da je žene napao isti muškarac.

Vaša reakcija na temu