Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UZBUNA NA BILICAMA Majstorović prebačen u Šibenik, strahuju da bi mogao organizirati štrajk jer ne dostavljaju pizze u zatvor

UZBUNA NA BILICAMA Majstorović prebačen u Šibenik, strahuju da bi mogao organizirati štrajk jer ne dostavljaju pizze u zatvor

Transfer je napravljen iz sigurnosnih razloga

Dean Majstorović zvani Điđi, optužen da je na čelu zločinačke organizacije koja je planirala šverc droge u velikim količinama preko luke Antwerpen, premješten je iz splitskog u šibenski zatvor, i to iz sigurnosnih razloga.

Premještaj je od splitskog suda zatražila Uprava zatvora, i to zbog toga što je Majstorović detektiran kao jedan od organizatora i poticatelja peticije i mogućeg štrajka glađu u zatvoru. Razlog odbijanja hrane je pritisak pritvorenika na poboljšanje uvjeta, u zahtjevu za premještaj navodi se kako traže dostavu pizza u sobe.

S obzirom da se radi o pritvoreniku s velikim utjecajem na populaciju unutar zatvora, procijenjeno je da će se njegovim premještajem poboljšati sigurnosna situacija.

Uprava zatvora u Splitu već se suočila s nekoliko pobuna pritvorenika, a i Majstorović je prije 15 godina sudjelovao u jednoj.  Dok je čekao presudu za dilanje blokirao je vrata ćelije s još nekoliko pritvorenika, a zabilježen je i njegov napad na Marka Bekavca, koji je tada bio pritvoren zbog ubojstva na Bačvicama.

Vaša reakcija na temu