Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović UŽIVO Cjepivo je stiglo u Split!

UŽIVO Cjepivo je stiglo u Split!

Uz jako policijsko osiguranje u tijeku je njegovo unošenje u NZJZ

Cjepivo protiv koronavirusa, koje je jutros krenulo iz Zagreba, upravo je stiglo u Split.


Uz jako policijsko osiguranje u tijeku je njegovo iskrcavanje u hladnjak od 560 litara u podrumu zgrade Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije.

'Dobili smo 740 doza. Prezadovoljni smo da je stiglo. Danas krećemo s prvim cijepljenjem u Domu umirovljenika na Zenti i u KBC-u. Slijedeći tjedan nastavit ćemo s cijepljenjem u Domu umirovljenika na Zenti te cijepiti korisnike u Domu za stare i nemoćne na Vukovarskoj. Cijepit ćemo djelatnike Covid-centra na Križinama i dio djelatnika Hitne medicine', kazala je dr. Željka Karin, ravnateljica splitsko-dalmatinskog NZJZ. 

Prvi u Splitsko-dalmatinskoj županiji koji će primiti cjepivo protiv koronavirusa je štićenik Doma za starije i nemoćne Zenta, Zoran Biluš.

U popodnevnim satima, cijepit će se i prvi liječnik u splitskom KBC-u, dr. Ivo Ivić, predstojnik Zavoda za infektologiju.


Vaša reakcija na temu