Foto: Veljko Martinović UŽIVO GAST PRO: Predstavljamo tvrtke koje izlažu na sajmu
GASTPro Piše: Dalmatinski portal

UŽIVO GAST PRO: Predstavljamo tvrtke koje izlažu na sajmu

Od 11. do 14. studenog se održava manifestacija u Spaladium Areni


16.00 Zagrebačka tvrtka Hora d.o.o. predstavlja se na sajmu GASTPro. Sustavi zaključavanja, tehnička zaštita i građevina područja su djelovanja ove tvrtke koja je na tržištu već 23 godine, a već niz godina dolaze na splitske sajmove.

- Iz Splita uglavnom odlazimo s dobrim iskustvima - kaže nam Marko Radoš, prodajni predstavnik tvrtke koja poslovnicu ima samo u Zagrebu, pa kontakt s dalmatinskim tržištem održavaju i na ovaj način.

Pitali smo ga koliko košta najskuplji sef u njihovoj ponudi.

- Oko 12.000 kuna treba izdvojiti za najsigurniji sef. A kupuju ga najviše privatne osobe i hotelska poduzeća.

 Na kraju dodajmo da je ova firma s 10 zaposlenika generalni zastupnik tvrtki Colombo design (kvake, kupaonska galanterija i ručkice za namještaje), zatim Kaba Gege i Winkhaus (mehaničko zaključavanje) i Technomax (sefovi)


14.00 Zagrebačka tvrtka Conty Plus od 2012. godine svoju poslovnicu ima i u Solinu. Prvi zaposlenik te prodajne jedinice bio je Petar Kuzmanić, danas voditelj prodaje, a ovih dana ova tvrtka se promovira i na sajmu GASTPro u Spaladium Areni. Osnovna djelatnost te tvrtke je prodaja i proizvodnja pločastih materijala za namještaj, podnih obloga, laminata, parketa, usluge rezanja, krojenja, obrade materijala i okov za namještaj... 

- Kompanija bilježi stalan rast, o tome govori dovoljno i činjenica da u trenutku kada je otvorena solinska poslovnica jedini sam ja bio zaposlenik, a danas nas je čak 18 - započeo je Kuzmanić.

Trgovina se nalazi u solinskom kvartu Japirko, odmah pokraj Lidla. Uz tu poslovnicu, Conty plus ima još šest prodajnih mjesta diljem Hrvatske, te jednu u Sarajevu. 

Tvrtka Conty se u svojoj ponudi može pohvaliti brandovima iverala Falco i Skin, Pfleiderer (Duropal, Wodego, Thermopal), okov za namještaj njemačkog proizvođača Hettich, tu su i drvene podnice terase, ograde...


11.00 Karting Arena Split predstavlja se na sajmu GASTPro u Spaladium Areni. Staza u garaži City Centera One prostire se na nekoliko tisuća kvadratnih metara, duljine je preko 370 metara, sa čak 16 zavoja koji testiraju sposobnost svakog vozača.

Staza je zaštićena u cijeloj svojoj duljini s nekoliko slojeva guma te je pod video nadzorom. Cijena 10 minuta vožnje za one iznad 16 godina je 75 kuna, 60 kuna za djecu od 12 do 15 godina, a česte su i akcije.

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 11 do 22 sata, a vikendom od 10 do 22.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(8393, "");
Pregledaj komentare