Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UŽIVO S TURSKE KULE Ostao samo jedan policijski kombi

UŽIVO S TURSKE KULE Ostao samo jedan policijski kombi

U šumi su pronađene bjegunčeve lisice

16.10Na Turskoj kuli navodno su pronađele bjegunčeve lisice, a na tom mjestu tenutačno je samo jedan policijski kombi. S obzirom na odlazak policajaca, pitali smo glasnogovornicu polocije Antonelu Lolić je li se odustalo od potrage.

- Nipošto, mi i dalje intenzivno tragamo na svim mjestima gdje mislimo da bi mogao biti - kazala nam je.


15.45 - U Sutrojičinom putu, sa zapadne strane Turske kule nekoliko je obiteljski kuća neposredno nakon izlaza iz šume.

- Nemojte tamo, gospođo  kriminalac je vani - upozorava nas stanarka.

Objasnili smo zašto smo tu. Druga stanarka nam je kazala da je policija bila u ulici, ali nisu dobili nikakve upute. Jedan policijski kombi 'cirkulira', a stanari se drže svoja četiri zida, po vlastitom nahođenju. Na početku ulice su pak radovi na kući u izgradnji.

- Idem baciti smeće, a dijete sam tih par minuta zaključala - kaže nam stanarka.

15.23 Policajci s pancirkama su i na cesti s druge strane Turske kule,  u Zrinsko - frankopanskoj ulici.


15.09 - Na Turskoj kuli se grupiraju interventni policajci. Duge cijevi su izvučene. Nekoliko minuta prije prošli smo kroz šumu gdje je navodno viđen bjegunac.



Vaša reakcija na temu