Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot UZNEMIRUJUĆI VIDEO Prosvjedi u SAD-u izmaknuli su kontroli, projurio kroz raskrižje i namjerno pokosio policajca

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Prosvjedi u SAD-u izmaknuli su kontroli, projurio kroz raskrižje i namjerno pokosio policajca

Incident se dogodio u Bronxu

Sinoć je u New Yorku nastradao policajac nakon što ga je automobil od siline udarca odbacio u zrak. Policijski službenik pao je između dva automobila i ostao nepomično ležati na tlu dok je nad njim stajao kolega, pišu 24 sata.

Snimka pokazuje da je vozač automobila s namjerom projurio kroz raskrižje i pokosio policajca, koji će, javljaju američki mediji, preživjeti. 

Incident se dogodio u njujorškom naselju Bronx gdje je samo jedno od žarišta prosvjeda diljem Sjedinjenih Američkih Država. Prosvjedi su počeli nakon što je policajac Derek Chauvin koljenom usmrtio Afroamerikanca Georgea Floyda.

Koljenom mu je pritisnuo vrat što je izazvalo ubojstvo iz nehaja gušenjem. Chauvin je dobio otkaz i optužen je za ubojstvo, a u više od 40 gradova u Americi uveden je policijski sat.

Vaša reakcija na temu