Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UZRUJALA GA NAGODBA Član Rajićeve zločinačke napao pritvorenika u gospićkom zatvoru

UZRUJALA GA NAGODBA Član Rajićeve zločinačke napao pritvorenika u gospićkom zatvoru

Ante Vučak premješten je u Zagreb i kažnjen s 30 dana zabrane posjeta

Pripadnik zločinačke organizacije Željka Rajića izazvao je incident u gospićkom zatvoru. Ante Vučak napao je i izudarao pritvorenika Kažimira A. iz Omiša koji je iza rešetaka završio zbog USKOK-ove optužnice za davanje mita, sprječavanje dokazivanja i neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. 

Igrali su partiju šaha, a Vučak se uzrujao zbog gubitka kraljice i nagodbe koju je s USKOK-om sklopio član organizacije Petar Vuknić. Nasrnuo je na Kažimira A. i udario ga nekoliko puta po glavi. 

Zbog napada je stegovno kažnjen s 30 dana zabrane posjeta, a iz Gospića je prebačen u zatvor u Zagrebu. Branitelj Boris Majić najavio je žalbu. Kaže kako se Vučak nije očitovao o incidentu. 

Vaša reakcija na temu