Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VAN PAMETI Učenik zaražen koronom došao u školu, tri razreda završila u izolaciji

VAN PAMETI Učenik zaražen koronom došao u školu, tri razreda završila u izolaciji

Makarska rivijera bilježi značaj porast pozitivnih

U posljednja dva dana na Makarskoj rivijeri zabilježeno je čak 48 pozitivnih na koronavirus. U samoj Makarskoj zaraženo je 26 osoba. 

Načelnik Stožera civilne zaštite u Makarskoj Dražen Nemčić kaže da se ljudi inače pridržavaju epidemioloških mjera, za koje smatra da su donijele dosta dobar balans između restrikcija i potreba građana, no da su izolirani slučajevi neodgovornih pojedinaca sve pokvarili. 

'Roditelji su u školu poslali učenika koji je bio zaražen koronom tako da u samoizolaciji imamo tri razreda Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića. Imao je blage simptome, ali je bio pozitivan. U Tučepima smo imali slučaj da je zaraženi muškarac pri kraju karantene otišao prijateljici na rođendan. Sada imamo dosta pozitivnih s tog korona partyja. To su nevjerojatne priče, totalno van pameti', kazao nam je Nemčić.

Vaša reakcija na temu