Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jakov Teklić Vatrogasci dobili nova vozila

Vatrogasci dobili nova vozila

Navalno vozilo je financirao Grad Solin, a auto košaru DVD Vranjic

Grad Solin godinama novčano pomaže i DVD Solin i DVD Vranjic, i došlo je vrijeme kada je taj novac pretvoren u nova vatrogasna vozila, koja je danas blagoslovio vranjički župnik don Ivan MatkovićNavalno vozilo, vrijedno oko 1,25 milijuna kuna, financirao je Grad Solin, a auto košaru, vrijednu oko 600.000 kuna, DVD Vranjic iz sredstava društva.


Zapovjednik DVD-a Vranjic Nikola Perajica uputio je zahvalu Gradu bez čije pomoći ne bi dosegli današnju razinu prostorne i materijalne opremljenosti.

Obećavam da će Grad nastaviti ulagati u vatrogasce vrlo skorim (nakon rješavanja imovinsko-pravnih odnosa) početkom gradnje garaža za potrebe DVD Solin, te započeti razgovore s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom kako bi se uspostavila i profesionalna javna vatrogasna prostrojba. Radujem se i skorom dolasku vatrogasnog vozila u DVD Solin, sa željom da i jednima i drugima vozila budu ispravna, ali što manje u upotrebi, te uz povjerenje uz stari vatrogasni pozdrav 'Vatru gasi, brata spasi!' - rekao je gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević.


Vaša reakcija na temu