Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VAŽNA OBAVIJEST Nakratko se zatvara dio prometnica u Splitu

VAŽNA OBAVIJEST Nakratko se zatvara dio prometnica u Splitu

Prekid prometa zbog manifestacije 'Race for the cure'

Na temelju rješenja Policijske uprave splitsko-dalmatinske, u nedjelju, 6. listopada 2024., zatvorit će se promet od Šetališta Ivana Meštrovića do Obale hrvatskog narodnog preporoda (Riva) od 11 sati do 11.45. Preciznije, promet se zatvara na cestama Trumbićeva obala, Obala kneza Branimira, Šetalište Ivana Meštrovića (do Vile Dalmacija).

Odluka je to donesena na zahtjev Županijske lige protiv raka koja organizira manifestaciju 'Race for the cure'. U njenu se sklopu, naime, odvija trka/šetnja s ciljem podrške oboljelima, proslave života i sjećanja na sve one koji su izgubili živote zbog bolesti te kako bi se ukazalo na bolju prevenciju od raka dojke.

'Molimo građane za razumijevanje i podršku. Pridružite nam se i pružite potporu oboljelima od karcinoma dojke', apeliraju organizatori. 

Vaša reakcija na temu