Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash VELA LUKA ZAVIJENA U CRNO: Na opasnoj dionici koja je lani odnijela tri života poginuo mladi nogometaš

VELA LUKA ZAVIJENA U CRNO: Na opasnoj dionici koja je lani odnijela tri života poginuo mladi nogometaš

Sletio je Mazdom u 5 sati ujutro. Sućut uputili iz NK Hajduk 1932 Vela Luka

U prometnoj nesreći koja se jutros oko 5 sati dogodila na cesti između Blata i Vela Luke poginuo je 20-godišnji David Trifković iz Vela Luke. Izlaskom iz zavoja izgubio je nadzor nad Mazdom i sletio s ceste. Udario je u zid, a potom je vozilo prednjim i stražnjim krajem udarilo u nadstrešnicu te se u prevrtanju zaustavilo na suprotnoj kolničkoj traci.

Trifković, kako je utvrdila policija, nije koristio pojas. Ispao je iz automobila i od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće. Njegov 20-godišnji suputnik bio je vezan i izvukao se iz prometne nesreće s lakšim tjelesnim ozljedama.

Početkom prošle godine na istoj dionici dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su poginula trojica mladića iz Smokvice. Vozač je imao tek 19 godina, a ni ostali nisu bili puno stariji. Zbog njihove smrti Općina Smokvica proglasila je tjedan dana žalosti. Također se radilo o izlijetanju vozila s ceste u sitan sat.

Dvadesetogodišnjak je bio član NK Hajduk 1932 Vela Luka.

Iz kluba su uputili sućut.

'Tužna vijest u ranim jutarnjim satima pogodila je Velu Luku i Hajduk. Teška prometna nesreća dogodila se na ulazu u Velu Luku u kojoj je život izgubio naš mladi igrač David Trifković

David je u svojoj nažalost prekratkoj karijeri u bijelom dresu sudjelovao u prošlogodišnjem osvajanju prvog mjesta u 2. ŽNL DN.

Iskrena sućut obitelj Trifković, a naš David neka počiva u miru!', poručili su.

 

Vaša reakcija na temu