Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VERBALNO ŠAMARANJE: Gradonačelnik i predsjednik splitskog SDP-a nazivali jedan drugoga muljatorom
GRADSKO VIJEĆE Naš grad 2024. Piše: Dalmatinski portal

VERBALNO ŠAMARANJE: Gradonačelnik i predsjednik splitskog SDP-a nazivali jedan drugoga muljatorom

Teške riječi su okončane

Tijekom izvješća o poslovanju gradske firme Vodovod i kanalizacija, verbalno su se išamarali gradonačelnik Ivica Puljak i SDP-ov Davor Matijević.

Krenulo je s Matijevićevim navodima da je Puljkova vlast prvo podržavala HDZ-ovog Tomislava Šutu za čelnika Vodovoda i kanalizacije i postavili su ga za v.d. direktora. Politički tajnik Centra Igor Skoko je prozvao Matijevića da ne govori istinu i da je on uz HDZ. 

Matijević je uzvratio 'čestitkama na izbornoj skupštini Centra održanoj u dnevnom boravku bračnog para Puljak'.

- Urbana legenda kaže da ste više HDZ-ovaca zaposlili i promovirali nego što stranka Centar ima članova - rekao je Matijević.

Potom je riječ uzeo gradonačelnik.

- Vi ste najveći muljator. Lopov koji laže i krade glasove u SDP-u. Što je najtužnije, SDP vas štiti. Takvo namještanje je neviđeno - obratio se Puljak Matijeviću.

Nije ostao dužan SDP-ovac.

- Poštovani gradonačelniče, ne postoji veće prevare od vas, oteli ste novce bivšim kolegama i prebacili u svoju stranku. 

Imate OPG i onda mešetarite sa suprugom i rotirate funkcije. Znam da vam je žao jer je prošlo vrijeme kad smo imali klauna na Ibleru i da s 1,5 postotka glasova istrgujete dva mandata. Znam da žalite, dolazi novo vrijeme gdje neće biti mjesta za lopove i trgovce poput vas. Slobodno nastavite s praksom kadroviranja HDZ-ovaca. Srećom, sve  manje i manje ljudi je koji vjeruju u vaše bajke - završio je Matijević.

Daljnje prepucavanje je prekinuo predsjednik Gradskog vijeća Željko Domazet dajući riječ vijećniku HSP-a Anti Grubišiću. Glatko je prošlo izvješće direktora Vodovoda i kanalizacije Miroslava Delića.

Vaša reakcija na temu