Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vice Mihanović: Ključno je da se dovrši projekt izgradnje Spaladium Centra, inzistirat ću da sve strane sjednu za isti stol
Ključna pitanja za Split Piše: Dalmatinski portal

Vice Mihanović: Ključno je da se dovrši projekt izgradnje Spaladium Centra, inzistirat ću da sve strane sjednu za isti stol

Iskustvo me naučilo da je komunikacija ključ za rješavanje svih problema

Vicu Mihanovića, HDZ-ovog gradonačelničkog kandidata, pitali smo kako bi riješio problem Spaladium Arene.

- Za rješavanje kriznih situacija važno je imati iskustvo u vođenju velikih projekata. Samo usporedbe radi, prilikom izgradnje luke u Brižinama imali smo naizgled nerješiv problem s Ministarstvom obrane i pristupnom cestom. Taj problem je riješen zahvaljujući kriznom komuniciranju sa svim uključenim stranama. Dovršenje izgradnje projekta Spaladium Centra od velikog je interesa za Grad Split upravo u smislu rješenja administrativnog centra Grada Splita i ostalih tijela državne uprave, dok se rješenje za komercijalni dio može promatrati kroz sajamski i kongresni centar koji Splitu nasušno treba. Najveća šteta za Grad bit će očitovana upravo u situaciji da takvi objekti i projekti propadaju - rekao nam je uvodno Mihanović.

Potom je nastavio...

- Iskustvo me naučilo da je komunikacija ključ za rješavanje svih problema. Konkretno, kada razgovaramo o Spaladium Centru, inzistirat ću da Grad, Država i poslovne banke, pa i zainteresirani ulagači, sjednu za isti stol i da se donese zadovoljavajuće rješenje za sve strane u postupku, a posebno za građane. Konkretno, za građane i Grad Split je ključno da se projekt centra dovrši, a mišljenja sam kako poslovne banke uspješno surađuju s mnogim tvrtkama i građanina na području našeg grada i županije te je i njima svakako u interesu pronaći rješenje u interesu zajednice u kojoj žive i rade.

Vaša reakcija na temu