Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vice Mihanović: Split nikada ne smije pristati na mrvice!

Vice Mihanović: Split nikada ne smije pristati na mrvice!

'Pozdravljam raspisivanje natječaja Hrvatskih cesta za radove na dionici ceste na predjelu Mravince - čvor TTTS, čime dugo očekivani projekt izgradnje Splitske obilaznice kreće u realizaciju'

Predsjednik splitskog HDZ-a i kandidat za gradonačelnika Vice Mihanović napisao je na Facebooku kako Split nikada ne smije pristati na mrvice, nego dobiti ono što ga pripada kao drugi najveći grad u Hrvatskoj:

'Pozdravljam raspisivanje natječaja Hrvatskih cesta za radove na dionici ceste na predjelu Mravince - čvor TTTS, čime dugo očekivani projekt izgradnje Splitske obilaznice kreće u realizaciju.

Dionica je duga 2,5 kilometra sa spojnim cestama, a procijenjena vrijednost radova iznosi 65 milijuna kuna. Nakon ovog prvog koraka, očekujem i realizaciju svih ostalih projekata Hrvatskih cesta na splitskom području, za koje ćemo se snažno zalagati na svim razinama vlasti. 

Split nikada ne smije pristati na mrvice, nego dobiti ono što ga pripada kao drugi najveći grad u Hrvatskoj. Rješavanje prometnih problema, ponajprije ubrzana izgradnja obilaznice je nulta točka mog budućeg političkog djelovanja.'

Vaša reakcija na temu