Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Barbir ostavio automobil na autobusnoj stanici da bi se vratio u vijećnicu, a gradska uprava baš tom prekršaju nastoji stati na kraj

VIDEO: Barbir ostavio automobil na autobusnoj stanici da bi se vratio u vijećnicu, a gradska uprava baš tom prekršaju nastoji stati na kraj

'Najvrjednija' Puljkova ruka parkira gdje hoće

Zaustavljanje automobilima na autobusnim stanicama jedan je od prekršaja kojem je gradska uprava naumila stati na kraj. Ispisivanjem kazni se dobrim dijelom i uspjelo u tome, a da bi zauzdali prekršitelje do kraja, planiraju uvesti video nadzor. No, do tada, provuče se uvijek netko s parkiranjem na nedozvoljenom mjestu. Sa sva četiri upaljena ili bez. Svejedno. 

Tako se i 'najvrjednija ruka' gradonačelnika Ivice Puljka u Gradskom vijeću zaigrala dok je trajala maratonska sjednica. Nezavisni vijećnik Damir Barbir, naime, ostavio je svoj Volvo na autobusnom ugibalištu oko ponoć. Trebao se hitno vratiti u Vijećnicu pa i kao osigurač da se zadrži kvorum na samom kraju sjednice. 

'Lako je nekom turistu parkirati nepropisno i platiti kaznu od 15-ak eura i ostati cijeli dan tu', čulo se na sjednici oko problema s prometom na plaži. 

Da parafraziramo, lako je nekome tko vozi skupocjeni automobil potencijalno i platiti kaznu zbog stajanja na autobusnoj stanici. Ako ga uhvate. Ipak, bitna je svijest, osim što se i primjereno ponašanje  u najmanju ruku očekuje od vijećnika, posebice vladajuće većine. Upitali smo Barbira za komentar, rekao nam je da je ostao samo sekundu 'na sva četiri' i uputio nas da pišemo o drugim temama o kojima je on govorio na sjednici. Eto, i vrijeme je relativno.


Vaša reakcija na temu