VIDEO: Kakav luđak, zaustavio Prometov autobus i porazbijao ga dok su unutra bili putnici!

VIDEO: Kakav luđak, zaustavio Prometov autobus i porazbijao ga dok su unutra bili putnici!

Dogodilo se to jutros na liniji broj 37

Mlađi muškarac jutros je porazbijao Prometov autobus koji je vozio na liniji broj 37. Osim vozača u autobusu je bilo desetak putnika, a sve se odigralo oko 6.30 sati. Muškarac je stao ispred autobusa zbog čega se vozač morao zaustaviti, a onda je krenuo u razbijački pohod. 

- Sve se vidi. Nepojmljivo je da ti napadi eskaliraju, a ovoga puta nije bio ugrožen samo život vozača i naša imovina nego i životi putnika koji su se zatekli u autobusu. O šteti na imovini koja nam je nanesena ne treba niti govoriti, ovaj autobus će neko dulje vrijeme biti izvan uporabe. Ovakvom ponašanju se mora stati na kraj jer ovo nema apsolutno nikakvog smisla - kaže Miroslav Delić, direktor Prometa.

Najavljuje da će razgovarati sa sindikatima i stručnim službama i da će pokušati naći način kako zaštiti svoje djelatnike, imovinu i građane.

- Moramo pronaći neki način da zaštitimo naše vozače i da im damo neke mogućnosti da obrane goli život. Morat ćemo nešto poduzeti. Institucije očito ne odrađuju svoj posao dovoljno brzo kada ovakve situacije eskaliraju, ali moja dužnost kao direktora je da zaštitim radnike i imovinu Prometa, ali i da zaštitim sve građane koji se koriste našim uslugama - zaključio je Delić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(41958, "");
Pregledaj komentare