Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: NIKAD KRAĆA Održana virtualna sjednica Gradskog vijeća

VIDEO: NIKAD KRAĆA Održana virtualna sjednica Gradskog vijeća

Stanišić: 'Jedini smo u Hrvatskoj održali sjednicu na ovakav način'

Gradski vijećnici su odradili prvi put video sjednicu, kako je rekao predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić, jedini u Hrvatskoj.

Od 26 točaka, rasprava se povela oko sporazuma sa škverom u vezi ustupanja ambulante za udrugu Anđeli. Prekidaju se sporovi oko zemljišta, a Grad će se uknjižiti na četiri nekretnine. Na kraju je prijedlog sporazuma prošao većinom glasova. 

Taj dio smo saznali, jer u video sjednicu nisu bili uključeni mediji, ali će biti prikazan snima

Inače, sjednica je trajala oko 5 sati, što je također rekord, nikad manje nije trajala, s obzirom i na brojnost točaka.

Na kraju se Stanišić zahvalio zahvalio firmi koja je omogućila održavanje sjednice na ovaj način i kolegama iz 'virtualne vijećnice'.

- Zahvaljujem se gradonačelniku na lijepim riječima, kolegama vijećnicima koji su ovaj način odlično prihvatili, pokazali smo da možemo. Jedini u Hrvatskoj smo odradili sjednicu na ovakav način, na tu činjenicu možemo biti ponosni. Pokazali smo u ovim teškim vremenima da možemo nastaviti normalno s radom. Pazite se, pazite na najslabije članove našeg društva, budite u kući, nemojte bespotrebno izlaziti - poručio je te čestitao Uskrs.


Vaša reakcija na temu