Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Otvorena multifunkcionalna dvorana u Cisti Velikoj

VIDEO: Otvorena multifunkcionalna dvorana u Cisti Velikoj

Projekt je vrijedan 2,8 milijuna kuna

Župan Blaženko Boban i načelnik Općine Cista Provo, Božo Ćubić, otvorili su u Cisti Velikoj multifunkcionalnu dvoranu, projekt financiran iz europskih sredstava, čija je vrijednost 2,8 milijuna kuna.

- Posebno me vesele ovakvi projekti. Njih ne bi bilo da nije EU sredstava. Moram ovdje posebno istaknuti rad načelnika Općine Cista Provo, gospodina Bože Ćubića, koji svoju Općinu živi 24 sata dnevno, što je vidljivo i iz ovoga projekta. Splitsko-dalmatinska županija će kroz niz drugih projekata, poput škole i ceste odavde do Dobranja i dalje podupirati, njegov rad, ali i rad svih drugih načelnika koji su angažirani za svoje općine - izjavio je Boban. 

- Dvorana će služiti svim mještanima naše općine. Ona je multifunkcionalna i služit će za male kinoprojekcije, konferencije i slično. Takav prostor nam je nedostajao jer nismo imali gdje ugostiti ni folklorno društvo - rekao je Ćubić, posebno naglasivši potporu Županije u svim njihovim projektima. 

- Naš župan je podrška u svim projektima - od cesta do škola, a i kod ove dvorane Županija je pomogla koliko je trebalo - zaključio je.


Vaša reakcija na temu