Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean Bubić FOTO/VIDEO: UHIĆENJE SUTKINJE, PODUZETNIKA I ODVJETNIKA Trenutačno su na ispitivanju u USKOK-u u Splitu

FOTO/VIDEO: UHIĆENJE SUTKINJE, PODUZETNIKA I ODVJETNIKA Trenutačno su na ispitivanju u USKOK-u u Splitu

Odluka o određivanju istražnog zatvora mora se donijeti u roku 48 sati od uhićenja

Sinoć uhićeni šibenska sutkinja Maja Šupe, poduzetnik Blaž Petrović i odvjetnik Branimir Zmijanović prevezeni su do Splita.

'Trenutačno su na ispitivanju u USKOK-u. Nakon što budu ispitani USKOK će odlučiti hoće li predložiti određivanje istražnog zatvora il ne. Ukoliko takav prijedlog stigne Županijskom sudu, o njemu će se odlučiti u roku od 48 sati od njihovog uhićenja, kazao nam je Dinko Mešin, glasnogovornik Županijskog suda u Splitu.


'Upravo je završeno prvo ispitivanje Blaža Petrovića. On je vrlo opširno dao obranu, aktivno se branio i odgovarao na sva pitanja. Zahtjev za određivanjem istražnog zatvora još nije postavljen, a hoće li biti, to će se odlučiti nakon što se saslušaju ostali osumnjičenici. Odluku očekujemo danas', kazao je Petrovićev odvjetnik Vinko Ljubičić


'Sad ću ostvariti prvi kontakt sa svojom klijenticom. Ona me zvala jučer tijekom pretrage. Moram vidjeti s njom u kojem smjeru će ići obrana', kazao nam je odvjetnik sutkinje Šupe, Krešimir Škarica.

Kako smo već pisali, sumnja se da je Šupe primila mito da donese oslobađajuću presudu Petroviću.

Vaša reakcija na temu