Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: ZAPELI NA MORU Zbog nevremena 50-ak putnika s Hektorovića dva sata plutalo na pučini

VIDEO: ZAPELI NA MORU Zbog nevremena 50-ak putnika s Hektorovića dva sata plutalo na pučini

Čekali su bolje vremenske uvjete kako bi pristali u luku

12.03 satiUpravo se vezao Hektorović, putnici su nakon gotovo dva sata dotakli kopno. Ali za posadu nema predaha jer odmah nastavljaju plovidbu prema Visu.

Ranije objavljeno

Lebićada je očekivano stvorila probleme u pomorskom prometu. Snažni valovi ometaju prilazak splitskoj luci, a najviše poteškoća proživljava posada Petra Hektorovića koji je u 10 sati trebao uploviti u porat. 

Preko sat i pol vremena nadomak kopna 50-ak putnika s Visa čeka bolje vremenske uvjete kako bi pristali u splitsku Trajektnu luku.

Iz Jadrolinije se nadaju što skorijem smirivanju vremena kako bi putnici konačno mogli dotaknuti kopno. 

Potvrdili su nam kako većina drugih trajekata pristaje prema redu plovidbe. 

Sve katamaranske linije su u prekidu i pojedine trajektne linije: Sućuraj - Drvenik, Sumartin - Makarska, Drvenik Veli - Drvenik Mali - Trogir i Split - Stari Grad. 

Što se tiče kruzera, potvrđeno nam je da nije otplovio u Sjevernu luku kako su nam dojavili pojedini čitatelji, već je nastavio svoje putovanje prema drugim pristaništima.

Vaša reakcija na temu