Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Bulj pomogao obitelji s malom bebom koja je zapela u snijegu na Kupresu

VIDEO Bulj pomogao obitelji s malom bebom koja je zapela u snijegu na Kupresu

Aktivan vikend za sinjskog gradonačelnika

Miro Bulj imao je aktivan vikend na Kupresu.

Naime, čitateljica koja je zapela na snijegu s malom bebom nam javlja kako je sinjski gradonačelnik bio među ekipom koja ih je izvukla iz snježnog nanosa.


'Maloprije na Kupresu zapeli smo sa autom u snigu, pokušavali izaći, ali bezuspješno. Dobrih 45 min nam nitko nije htio stat za pomoć. I onda staje auto s trimuškarca, jedan momak sa bijelim autom, lopataju snig oko auta, pokušavaju gurat i ništa, zaustavljaju kombi, njihovi poznanici te nas izvlače njih petorica gurajući i izvlačeći na konop sa kombijem. Jedan od tih muškaraca šta je lopatao je gradonačelnik Sinja Miro Bulj te mu ovim putem zahvaljujemo na pomoći, kao i ekipi iz Sinja i momku iz bijelog auta', kaže nam.

Na Kupresu se, inače, održavala 'Ski alka', na kojoj je bio sinjski gradonačelnik.

Vaša reakcija na temu